Bostadsrätt

Fel på badrum

Läst: 2214 gånger · 1 svarsinlägg

2017-09-10
13:57
Peter Ni.. Inlägg: 1 Medlem: 2017-09-10
Hej, Vi har nu efter 3 gånger fått vårat badrum åtgärdat. De är dok fotfarande fel på de och de ska besiktas snart. 2 övriga boende har fått sina åtgärdade oxå med där myglade byggarna och rev inte upp våtmattan för att åtgärda bakfall. Så BKR underkänner detta enligt deras regelverk. Nu till problemet, Styrelsen här verka vilja sopa detta unde rmattan och bara gå vidare men detta är nya grejer. Ska man dra en tvist mot bostadsrättsföreningen för att kräva rätta åtgärder?
Inlägget redigerades [Innehållet redigerades senast 2017-09-11 11:19]
Svara Citera Anmäl
#1
2017-09-11
11:19
Collin Inlägg: 404 Medlem: 2009-01-09
Konsumentvägledare
Hej

Jag tolkar ditt inlägg som att det är bostadsrättsföreningen som gjort renoveringen av era badrum. Då är det dem som ska reklamera badrummen till hantverkaren och ni till föreningen. Hur långt ni vill gå idetta, driva detta gentemot föreningen som du frågar om är det bara ni själva som kan avgöra.
En annan sak som kan vara viktig att ta reda på i detta, och som kan kan vara att ni tar kontakt med erpåverka ert beslut hur ni vill göra, är att ta kontakt med ert försäkringsbolag och hör er för med dem om er hemförsäkring, vilka krav de har för att försäkringen ska gälla för det nyren overade badrummet. Om problem uppstår i badrummetframledes.Reklamera även gärna skriftligt till föreningen, så att ni har en dokumentation på fel och dialog i detta. Har ni inte gjort det tidigare så rekomenderar jag att ni gör det nu, en slags summering, så ni har det skriftlgit.

Svara Citera Anmäl

Svara

För att svara på diskussionen måste du vara registrerad användare och inloggad:

Logga in

Registrera mig som användare