Profilsida för Gambicore

Kontodetaljer

Användarnamn:
Gambicore
Medlem sedan:
2018-07-08
Antal forumsvar:
5
Senast inloggad:
2018-11-14 16:59
Födelseår:
Kön:
Kommun:

Presentation

[Gambicore har inte skrivit in någon personlig presentation ännu]

Senaste inlägg av Gambicore

2018-08-17 04:42
ag har läst. Citerade ditt inlägg för att du (och någon annan) inte tycker att man lär sig något om folk gör en no big deal av allt. Vem menar du har gjort det? Har bara sett dom som känner medlidande i en hemsk situation alt. någon dom har erfarenhet sv vad ett straff blev i liknande situation.Allt det andra är väl ganska uppenbart; dvs att det är brottsligt, kan bli följder som inte är roliga, att man (inte bara https://credit-10.com/se/vivus-logga-in/ ) inte ska göra så etc. Som sagt; att hon har gjort fel och att man inte bör göra så vet ju alla. Tycker också det är väldigt hemskt för dom som blir utsatta för en sån sak, vilket också är något Näckros skriver att hon känner kring det här. Har sett i den här tråden att hon flertalet gånger har fått beskriva att hon tycker det känns hemskt och att hon inte förstår varför hon gjorde det. Då tänker jag att vi finns här för att stötta. Du skriver att det är tydligt att TS inte ser sig som ett offer. Tycker jag också. Därför kan man släppa den biten om att hon ska lära sig av misstagen. Det kommer nog fixa sig av sig själv.

Visa svaret Anmäl
2018-07-08 17:37
i diskussionen Rättigheter som boende?
Hej, jag är Påväg att köpa en lägenhet av er. Allt är renoverat 2008 i badrummet och jag undrar nu för att badrummet ser inte alls bra gjort ut, liksom rören på väggen är krokiga och dem har borrat hål i väggen i duschen så där kan komma in vatten och tätskicket är förstört i badrummet på flera ställen, handdukstorken hänger snett, rören är urfult bockade, ventilationen kommer ut uppe i taket och lite i väggen (helt fel) alltså ej fackmannamässigt utfört, samt att där är bakfall på golvet (bara där är ett riktigt problem) samt att tröskeln är för låg.det jag känner om jag får lägenheten är om man får någon ersättning för att fixa till ett icke fackmannamässigt utfört badrum till ett fackmannamässigt? Det gynnar både mig och föreningen. Vad tycker ni? Mvh jonte

Visa svaret Anmäl
2018-07-08 17:36
i diskussionen Vägglöss
Jag flyttade in i en lägenhet. Efter ca två-tre veckor upptäckte jag tre-fyra små röda bett på handen. Ca 1mm stora, kliade kraftigt. Några dagar senare fick jag en rak linje med några likadana bett över bröstet. Upptäckte betten dagtid. Kontaktade Anticimex som sa att det där med bett i rak linje är mer typiskt för loppor men efter lite diskussion trodde de ändå på vägglöss och skickade tekniker. De sa också att det är meningslöst att beskriva hur betten ser ut eller känns, för alla reagerar olika och de ser olika ut. Jag och mina husdjur fick utrymma lgh en arbetsdag. Det kom två killar som pudrade något på undersidan av säng- och soffbotten och strök något på alla lister. Jag tror att de upprepade list-grejen efter någon vecka men är osäker. Efter detta var det klart och jag kunde sova hemma första natten. Man ska vara där, de kryper fram och dör då av medlet (ofarligt för djur). Om man inte är hemma så kryper de inte fram.

Visa svaret Anmäl
2018-07-08 17:35
i diskussionen Missnöjda köpare
Jag kände som så att jag betalar x antal tusen för att få huset städat, och då ska det städas också. Samtidigt som man vill att köparen ska få en trevlig inflytt, och slippa komma till ett skitigt hus. För det kanske dyker upp något annat problem efter inflytt, och har det då varit problem tidigare kan det få bägaren att rinna över, så mitt råd är att titta på detta ämne http://www.flyttstädningistockholm.nu/

[Innehållet redigerades senast 2018-07-08 17:46]

Visa svaret Anmäl
2018-07-08 17:29
Har ni inte skrivit något alls så äger ni allt som är kvar när ni får tillträde. Och om det är saker ni inte vill ha så har ni rätt att städa bort det och fakturera säljaren. Så ni äger stegen och allt annat om ni vill.

Visa svaret Anmäl