RSS

Via RSS kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer utan att surfa till omboende.se. Du väljer själv vad du vill hålla koll på, tex våra nyheter, nya svar i ett forumrum eller nya svar i en forumdiskussion.

Nedan finner du en förteckning över vilka RSS-flöden som finns på omboende.se och var du hittar de adresser du ska ställa in i din RSS-läsare. Så fort något nytt dyker upp på omboende.se ser du det i din RSS-läsare. Läs mer om olika typer av RSS-läsare här.

Senaste nyheter från omboende.se

Gå till listan på alla nyheter. I högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet.

Senaste svar från alla forumrum

Gå till forumets startsida. I högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet.

Senaste svar i ett specifikt forumrum

Gå till det forumrum du vill prenumerera på. I högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet.

Senaste svar i en specifik forumdiskussion

Gå till den forumdiskussion du vill prenumerera på. I högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet.  

Senaste foruminlägg från en medlem på omboende.se

Gå till profilsidan för den medlem vars foruminlägg du vill bevaka. (Du hittar profilsidor genom att klicka på medlemmens namn i en forumdiskussion eller genom att söka på medlemmens namn). På profilsidan hittar du en lista på alla foruminlägg skrivna av medlemmen och i högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet för alla nya inlägg.

Senast uppdaterade artikelsidor

Detta RSS-flöde ger dig de senast uppdaterade artikelsidorna. På så vis kan du ha kolla på det allra senaste inom boende-området. Gå till listan på de senast uppdaterade artiklarna. I högerkanten hittar du adressen till RSS-flödet. 

Senast granskad: 2010-01-14